Affär Borgvattnet

Affär i Borgvattnet – Officiell hemsida: Brannholms.se

1/10 2015 – Idag var det 2 år sedan Sandra och Edward tog över Affär´n.
Det firades med kaffe och tårta. Samtidigt var Janice Webb där och bjöd på Lincolnshire Plum Bred och Ingefärskakor från England eftersom det var Lincolnshire Day idag.

P1040131
Edward, Janice och Sandra firade oss alla som kom till Affär´n.

Borgvattenbygdens Utveckling ek. för. som drev Affär´n från den 1/9 2008 till den 29/9 2013, nästan exakt på dagen 5 år, hade den stora lyckan att familjen Edward och Sandra van Munster, från Holland bestämde sig för att köpa Affär´n och driva den vidare. Det har nu gått ett helt år sedan övertagandet och det har hänt massor. Familjen har lagt ner ett enormt arbete på fastigheten. Man har bl.a. grävt om dräneringen, målat om halva fasaden, målat om gamla fryshuset, rivit ut allt i fryshuset, bytt kassaregister, målat om nästan allt inne, delvis renoverat lägenheten, installerat 3 nya plug-in kylar, och en massa mer. Vi i bygden ska vara otroligt tacksamma för att de har satsat så mycket för att vi som bor här ska ha förmånen att ha Affär´n kvar.

Vi har också fått en ny mack, som ägs av BU, men drivs av familjen van Munster. BU hade den stora förmånen att få ett investeringsbidrag på 500.000 kr från Länsstyrelsen. Macken har endast kortbetalning. Det känns också otroligt bra att vi kunnat få en ny mack eftersom den gamla var utdömd, och det fanns inte heller reservdelar att få tag på längre.